Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ezen gyógyító gél elkészítéséhez mindössze csak friss aloe vera levelekre lesz szükség, és már élvezhetjük a méregtelenítő, vértisztító, immunerősítő, emésztésserkentő, hajnövekedést elősegítő, bőrfiatalító, ránctalanító és leheletfrissítő hatását.

aloe-vera-gel

Szóval szükség lesz pár friss és kifejlett aloe vera levélre, valamilyen természetes olajra, mint tartósítóra, emellett pedig alkoholra és almaecetre.

Válasszuk ki a legvastagabb aloe vera levelet, majd ejtsünk egy hosszú bemetszést és egy kanál segítségével vegyük ki a benne lévő gélszerű anyagot, majd keverjük el egy evőkanál olajjal, almaecettel és alkohollal.

A krémet tárolhatjuk hűtőben, így akár két hónapig is megőrzi szavatosságát, ha a fent említett hozzávalókat nem szeretnénk hozzáadni, akkor a gélt önmagában is alkalmazhatjuk, viszont a hűtőben legtöbb két hétig tárolható.

A keverékből naponta háromszor, étkezések előtt, üres gyomorra kell egy kanállal bevenni, három héten keresztül, de emellett arcmaszkként is felhasználható a csodaszer.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!