Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az argánolaj értékes hatóanyagainak köszönhetően az egyik legjobb választás lehet ilyenkor télen is. Kíméletesen ápolja a bőrt, hidratál, feltölti értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal, és csökkenti a ráncokat. Segítségével bőrünk ápolt és fiatalos lehet.

rancok-ellen

Szerezzük be az alábbi hozzávalókat, és készítsük el ezt a csodákra képes szérumot. Ha nem találunk argánolajat, akkor helyettesíthetjük olívaolajjal is.

Hozzávalók: 50 ml argán- vagy olívaolaj, 5 E-vitamin kapszula, 2 vattapamacs.

Alkalmazás: egy kis tégelyben keverjük el az E-vitamin kapszulát az argán- vagy olívaolajjal, mártsuk bele a két vattapamacsot, majd gyengéden masszírozzuk át vele a szem környékét. Ezután hagyjuk 10 percig a vattát a szem alatti részen pihenni. Tíz perc múlva vegyük le a vattát, majd gyengéden masszírozzuk be az ujjunkkal a fölösleges olajat. Fontos, hogy ne mossuk le, hagyjuk felszívódni magától.

A szérumot minden nap alkalmazhatjuk este, lefekvés előtt. Egy idő után látni fogjuk, hogy bőrünk élettel telibb, fiatalabb, éps ránctalanabb lesz.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!