KezdőlapÉletmódDivatMilánói trend, erre az időszakra

Milánói trend, erre az időszakra

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A milánói divat visszahozza a rivaldafénybe a „glam” elemeket, változatos színskálában. A tanácsolt trendek könnyen bevonhatók az öltőzködzésbe, és a nőiességre, valamint az eleganciára fektetik a hangsúlyt. Olvasd hát, mit diktálnak a dizájnerek, a legfrissebb kollekciók alapján, egyenesen a divat fővárosából, Milánóból!

1. Luxus és elegancia

A csillogó és bájos estélyik meghódították a kifutókat. Az Alberta Feretti, Versace és Gianfranco Ferre nevét viselő divatházak olyan kreációkat népszerűsítenek, amelyek különleges, áttetsző anyagokból készültek. Így az este lesz az az időszak, amikor megengedheted magadnak, hogy a kihívót a kifinomultsággal vegyítsd. Ebben a kategóriában leginkább a fekete és a fehér szín hódít, de a „nude” is a kedvelt árnyalatok közé tartozik. Egy ilyen stílusú öltözéket már csak értékes és elegáns kiegészítők emelhetik ki jobban.

2. Térdig érő ruhák

Diszkrét és kifinomult szabásuknak köszönhetően, ez a típusú viselet egyaránt hordható este vagy nap közben is. Elegáns, ugyanakkor kecsesen hozzásimul a testalkathoz. Legyen az egyenes szabású, amely követi a test vonalait, vagy fodrozott és rakott, a térdig érő ruha minden stílusban menő. A színek skáláján, az egyszínű darabok a hódítóak, mint például a nyers zöld, tengerkék vagy fekete, de a piros/vörös is kiváló választás. Ami a kiegészítőket illeti, egy vékony öv a legajánlottabb, mely diszkréten kiemeli a csípőt.

3. KezeslábasA 2011 nyári divatja ezen a téren a ’80-as évekből inspirálódott. Jelszava: kiemelni a testalkatot. Magabiztosságot fejeznek ki ezek a darabok, és remekül viselhetők esti összejöveteleken is! Az „elektromos”, vibráló színben pompázó, matt vagy fluid anyagú kezeslábasok a kötelező darabok közé tartoznak. De divatosak a fekete kezeslábasok is, egyenes vágásokkal. Ami a mintázatot illeti, a idén a virág motívum a legkedveltebb.

4. Csíkok

A milánói kifutókon az egyszínű csíkok hódítnak, ezt viszont a Prada kissé feldobta, és behozta a hamar közkedveltté vált tarka csíkokat. Vitathatatlanul, az „elektrikus” színű kreációk valósággal urálják 2011 nyarának trendjét. Főként azért, mert színtől és modelltől függetlenül, minden ilyen darab könnyen viselhető és kombinálható bármelyik stílussal. Egy egyszerű öltözék ugyanis könnyen feldobható egy vibráló csíkozatú toppal! Hogy fokozd a hatást, a szakértők fehér, masszív nagyékeket vagy karkötőket ajánlanak. Mi több, ha nonkonformista vagy, azt a tippet adják neked a dizájnerek, hogy társítsd a színes, függőleges csíkokat a fekete-fehér vízszintes csíkokkal! A nemszínek ugyanis kiváló lehetőséget adnak arra, hogy személyiséggel teli öltözéket állíts magadnak össze.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet