Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az alábbiakban egy nagyon hatásos ránctalanító keveréket mutatunk be. Érdemes kipróbálni annak érdekében, hogy arcunk újra fiatalos, és rugalmas legyen.

Szabadulj meg a ráncoktól ezzel a házi keverékkel csupán 7 nap alatt!

Az életkor előrehaladtával, és a káros környezeti hatásoknak köszönhetően arcbőrünk egy idő után megfakul, élettelenné válik, és megjelennek az első ráncok is. Van, akit ez a természetes folyamat annyira negatívan érint, hogy akár depressziós tüneteket is produkálhat. Ne keseredjünk el!

Az első és legfontosabb, hogy megbarátkozzunk a tudattal, hiszen ez az élet természetes velejárója. A második dolog, amit tenni tudunk, hogy megpróbáljuk csökkenteni a ráncok jelenlétét. Az alábbi keverék ebben lehet segítségünkre.

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál orvosi vazelin,
  • 1 tojássárga,
  • 2 evőkanál mandulaolaj,
  • ½ teáskanál méz.

Elkészítés: a vazelint olvasszuk fel vízgőz fölött , majd, amikor már folyékonnyá vált, keverjük el benne a többi hozzávalót is. A keveréket tegyük egy kis csavaros tégelybe, és tároljuk a hűtőszekrényben.

Esténként a megtisztított arcot masszírozzuk be a ránctalanító krémmel. Egy fél óra múlva, egy ásványvízbe mártott vattakoronggal töröljük le a felesleget az arcunkról. Egyszerre ne kenjünk fel túl sok krémet, a lényeg, hogy jól masszírozzuk bele a bőrünkbe a felvitt mennyiséget.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!