KezdőlapHírek27 évesen elhunyt a gyönyörű szépségkirálynő: halálát egy banális műtét okozta

27 évesen elhunyt a gyönyörű szépségkirálynő: halálát egy banális műtét okozta

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elhunyt Gleycy Correia, aki 2018-ban elnyerte Miss Brazília címet. A fiatal nő 27 évesen egy banális mandulaeltávolító műtét után hunyt el.

A gyönyörű barna hajú színésznő hazájában, egy magánkórházban halt meg, miután szívrohamot és súlyos vérzést kapott. Gleycy Correia két hónapig volt kómában, miután áprilisban egy banális mandulaműtét után szívrohamot kapott.

“Műtéten esett át, hogy eltávolítsák a manduláit. Öt nappal azután, hogy hazaérkezett, vérzést kapott. Április 4-én kórházba került, és szívrohamot kapott. Azóta kómában van, neurológiai aktivitás jelei nélkül. Ma halt meg” – mondta a helyi médiának a család papja.

Gleycy családja nem nyugszik, úgy gondolják, hogy a fiatal, fénykorában elhunyt nő halálát orvosilag idézték elő, aggódva várják a boncolás eredményét.

Gleycy Correia szerény családba született, de miután megnyerte a Miss Brazília címet, sikerült létrehoznia egy tartós sminküzletet, amelyet a közösségi médiában népszerűsített.

“Nem aranykalitkában születtem. Szerény családból származom, de nagyon büszke vagyok rá” – írta Gleycy egy korábbi bejegyzésben az Instagramon, ahol több mint 55 ezren követték.

Gleycy Correia gyermekként kezdett el szépségszalonokban dolgozni, majd tinédzserként a modellkedés világával kezdett el kacérkodni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet