KezdőlapHírekA 18 éves focista megrázó története: élő TV adásban találtak rá a...

A 18 éves focista megrázó története: élő TV adásban találtak rá a holtestére

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy élő TV adás közben bukkantak annak a 18 éves fiatal spanyol labdarúgónak a holtestére, aki október 12-én tűnt el. Az eset egész Spanyolországot megrázta, jelenleg is nyomozás folyik, hogy kiderüljön, mi okozhatta a fiatal halálát.

Álvaro Prieto esete egész Spanyolországot megrázta, a hatóságok jelenleg is nyomoznak, hogy kiderítsék a fiatal férfi halálának pontos körülményeit – írja a CNN Espanol.

A córdobai Álvaro Prieto, aki egy helyi másodosztályú klub futballistája volt, október 12-én tűnt el Sevillában, miután egy éjszakát a barátaival töltött egy klubban. Miután elbúcsúzott tőlük, elindult a vasútállomásra, ahol a hazafelé tartó vonatra akart felszállni.

A fiatalember azonban soha nem érkezett meg a célállomásra, és a biztonsági kamerák felvételei azt mutatták, hogy a Santa Justa pályaudvar környékén tűnt el nyomtalanul. A fiatal focista eltűnésének esete nagy érdeklődést váltott ki Spanyolországban.

Október 16-án, hétfőn, négy nappal a fiatalember eltűnésének bejelentése után a Televisión Española (TVE) stábja a sevillai vasútállomás közelében, azon a területen tartózkodott, ahol Prieto-t később megtalálták, és élőben tudósított az esetről.

A kamera egy ponton egy vagonra pásztázott, amelynek tetején a képkocka közelítése után valami olyasmi tűnt fel, amiről kiderült, hogy a fiatalember holtteste, a tévénézők pedig élőben követték a szomorú jelenetet.

A helyszínen tartózkodó riporter megerősítette, hogy valóban egy holtestre bukkantak. Később a fiatal egyik barátja felismerte a ruhákat, amelyeket eltűnése előtt viselt.

Nem sokkal az élő bejelentkezés után a TVE bocsánatot kért a nézőktől.

„A csatorna nevében szeretnénk bocsánatot kérni. A többi médiumhoz hasonlóan mi is figyelemmel kísértük a napokban a fiatalember eltűnésének ügyét Córdobában, egy csapatunk foglalkozik a történettel, és ez élőben történt, szemtanúi voltunk a holttest megtalálásának. Élőben közvetítettünk olyan felvételeket, amelyeket soha nem lett volna szabad leadni” – nyilatkozta a csatorna.

A spanyol nyomozók megállapították, hogy Álvaro Prieto áramütés következtében halt meg, de a körülmények még nem ismertek. Az egyik lehetőség, hogy egy hídról egy álló kocsira ugrott, de nem világos, miért tette volna ezt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet