KezdőlapHírekA kétgyerekes édesanya életét vesztette egy autóbalesetben - a 2 kislányt ismeretlen...

A kétgyerekes édesanya életét vesztette egy autóbalesetben – a 2 kislányt ismeretlen hősök mentették ki a roncsok közül

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az édesanya és két lánya súlyos balesetet szenvedtek. A nő még a helyszínen életét vesztette, de a két kislányt megmentette két ismeretlen hős, akik attól sem riadtak vissza, hogy a saját életüket kockáztassák.

A 35 éves Bonnie Baum Roth és lányai – a 3 éves Roxie és a 9 éves Moxie – 2022. július 15-én reggel fél 9 körül indultak el otthonról terepjárójukkal a kaliforniai Long Beach-re, ahol a lányok egy táncversenyen készültek részt venni.

Bonnie édesanyja, Cheryl Baum szerint mind nagyon izgatottak voltak a verseny miatt, de sajnos soha nem értek oda. A terepjáró váratlanul erősen jobbra húzott, és amikor Bonnie megpróbálta korrigálni a hibát, túlságosan erősen húzott balra, és a jármű kicsúszott az útról. Bonnie a baleset idején nem viselte a biztonsági övet, ezért kirepült az autóból és még a helyszínen életét vesztette.

Bonnie gyerekei szintén meghalhattak volna, ha nincs a két idegen, akik saját életük kockáztatásával a segítségükre siettek. A két kislány az autó roncsai közt rekedt, és kétségbeesetten kiabáltak segítségért. Az ütközés során megsérült az üzemanyagtartály, és elkezdett folyni a benzin, ezért fennállt a robbanás veszélye.

„Az autó bármelyik pillanatban lángra lobbanhatott volna” – mondta Cheryl.

A két segítőkész idegen azonban nem törődött a veszéllyel, és pillanatokon belül odarohantak, hogy segítsenek a rémült lányoknak. Néhány más szemtanú segítségével letakarták Bonnie testét, hogy a lányoknak ne kelljen látni, mi történt az édesanyjukkal. Aztán még egy darabig a gyerekek mellett maradtak, és megpróbálták megnyugtatni őket, de a mentők érkezését már nem várták meg.

Cheryl Baum ugyan elvesztette a lányát a balesetben, de hálás azért, hogy legalább az unokái életben maradtak. Ugyanakkor arra kérte az ismeretlen hősöket, amennyiben eljut hozzájuk a kérése, jelentkezzenek, hogy köszönetet mondhassanak nekik.

„Hallottam, hogy nagyon nehéz volt kihozni a lányokat, akik sikoltoztak félelmükben. Bármi megtörténhetett volna. A kislányok megkérdezték, hol vannak a barátaik, akik segítettek nekik kijutni az autóból. Csak szeretnénk megköszönni nekik. Most már a családunk tagjai. Nem tudjuk eléggé megköszönni a bátorságukat” – mondta Cheryl.

Bonnie elkötelezett édesanya volt, aki szívesen kísérte el lányait a versenyeikre, és nemcsak nekik, de minden résztvevőnek egyaránt lelkesen szurkolt.

Cheryl egy GoFundMe oldalt is indított elsősorban a temetési költségek fedezésére. Az eredeti célösszeg ezer dollár volt, de eddig már több mint 62 ezer dollár gyűlt össze. Cheryl az adománygyűjtő oldalon a következőket írta lánya elvesztésével kapcsolatban: „Ez megrendítő veszteség volt annak a sok embernek, akiket Bonnie az itt töltött rövid ideje alatt megérintett. Túl korán elveszítettük, de soha nem felejtjük el.”

A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit, azt már kizárták, hogy a nő alkohol vagy drogok hatása alatt lett volna, de még nem tudják, mi késztette őt arra, hogy erősen jobbra rántsa az autót.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet