KezdőlapHírekA tinilány, aki kukába dobta újszülött csecsemőjét tudta, hogy terhes, de mindenki...

A tinilány, aki kukába dobta újszülött csecsemőjét tudta, hogy terhes, de mindenki elől eltitkolta

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 19 éves Alexee Trevizo-t májusban első fokú gyilkossággal és bizonyítékkal való visszaéléssel vádolták, miután titokban megszülte a kisfiát az Artesia General Hospital fürdőszobájában.

A 19 éves új-mexikói Alexee Trevizo ellen májusban emeltek vádat első fokú gyilkossággal és bizonyítékkal való visszaéléssel, miután titokban megszülte a kisfiát az Artesia General Hospital fürdőszobájában.

A gyanúsított többször tagadta terhességét, és ragaszkodott ahhoz, hogy súlygyarapodása a fogamzásgátló tablettáknak köszönhető – de volt osztálytársai azt állították, hogy tudta, hogy terhes.

„Tudta, hogy terhes, és szinte mindenki előtt titkolta. Azt mondta, hogy csak azért hízott, mert ‘tablettát szedett'” – mondta a Daily Mailnek a lány egyik osztálytársa.

A gyanú akkor ébredt fel, amikor Alexee január 27-én hátfájással került kórházba, és közel húsz percre bezárkózott a vécébe.

A mentősök kinyitották az ajtót, és megállapították, hogy Alexee „valamit csinált magával”, hogy megpróbálja megszakítani a terhességet, miután csurom vér volt.Pillanatokkal később egy nővér egy halott kisfiút talált a szemetesben – annak ellenére, hogy a lány többször is tagadta, hogy terhes.

Egy barátja szerint rengeteg jel utalt arra, hogy terhes, miután novemberben úgy tűnt, hogy hízni kezdett.

„Nem akartunk beleszólni a dolgába, az utolsó dolog, amit meg akarsz kérdezni valakitől, aki úgy néz ki, mint aki meghízott, hogy terhes-e” – mondta az egyik barát.

Amikor a súlygyarapodást már lehetetlen volt eltitkolni, a gyanúsított az osztálytársa szerint azt mondta a barátainak, hogy diétáznia kell.

Alexee azt mondta az orvosoknak és a nővéreknek, hogy rendszeresen menstruál, és nem volt intim kapcsolata aktív, illetve nem volt terhes, annak ellenére, hogy a laborvizsgálatok később megerősítették, hogy igen.

„Amikor híre ment egy halott újszülöttnek, az Artesia High Schoolban többen azt mondták, hogy Alexee babája volt” – mondta az egyik barátja.

„Néhány héttel később Alexee és a barátja, Devyn [Fierro] visszatértek az iskolába, suttogtak arról, hogy mi történt, de senki sem tudott semmi biztosat” – folytatta a barát.

„Alexee és Devyn visszatértek az iskolába, és úgy tettek, mintha semmi baj nem lenne” – tette hozzá a volt osztálytárs. „Még azt sem mondták el senkinek, hogy miért voltak távol, és senki sem kérdezte őket”.

A gyanúsítottat később lefotózták, amint mosolyogva jelent meg a szalagavatóján, alig néhány héttel azután, hogy állítólag megölte a gyermekét.

„Alexee egy önimádó” – mondta az egyik barátja. „Alex Fierrónak nevezte el a kisfiát, akinek a megölésével vádolják. Komoly börtönbüntetést érdemel, ha elítélik azért, amit tett, meg kell fizetnie a tettéért. Ami ennél is fontosabb, Istennek kell majd felelnie azért, amit a fiával tett”.

A nő október 2-án áll bíróság elé.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet