KezdőlapHírekApa és lánya halt meg szén-monoxid mérgezésben Szerencsen

Apa és lánya halt meg szén-monoxid mérgezésben Szerencsen

-

Szerencs polgármestere jelentette be a szomorú hírt.

Szomorú hírt közölt közösségi oldalán Szerencs polgármestere, miszerint a polgármesteri hivatal két dolgozója hunyt el szén-monoxid mérgezésben. Soltész Zsolt 56 éves volt, lánya, Soltész Mercédesz 26 éves volt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szerencsi tűzoltók gázkoncentráció-mérő készülékkel méréseket végeztek az érintett sorházi lakásban, a mérőműszer az alsó és a felső szinten is magas szén-monoxid-koncentrációt mutatott ki. Az ingatlanban egy nyílt égésterű gázkazán üzemelt, a lakásban pedig nem volt szén-monoxid-érzékelő.

“Mély megrendüléssel és fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy Soltész Zsolt (56) és Soltész Mercédesz (26), a Szerencsi Polgármesteri Hivatal dolgozói 2021. február 1-re virradóra tragikus hirtelenséggel – az elsődleges információk szerint szén-monoxid mérgezésben – elhunytak.

Szerencs Város Önkormányzata őszinte együttérzéséről biztosítja a hozzátartozókat, a gyász óráiban osztozik fájdalmukban és felajánlotta, hogy munkatársaitól saját halottjaiként búcsúzik” – írta Szerencs városának polgármestere a gyászközleményben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet