KezdőlapHírekAz utolsó tánc: a gyászoló férj a 'Szerelem' című dalra táncolt felesége...

Az utolsó tánc: a gyászoló férj a ‘Szerelem’ című dalra táncolt felesége temetésén

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Megható jelenetek zajlottak egy francia tanárnő temetésén, akit néhány napja késelt halálra egyik diákja San Juan de Luz egyik katolikus iskolájában.

Ritkán lát az ember temetésen táncoló embereket, ám éppen ez történt egy francia pedagógus gyászszertartásán. Az 52 éves Agnes Lassalle-t egy diákja késelt halálra, temetését hétfőn tartották.

A tanárnő templomi búcsúztatása Biarritzban zajlott, amikor a koporsót kivitték az egyházból, megható jelenetnek voltak tanúi, akik jelen voltak.

A tanárnő férje megállt a koporsóval szembe, miközben felcsendült Nat King Cole „Love” című dala, a gyászoló férj, Stéphane Voiron táncra perdült, mintha a feleségét vezetné a férj mellett a gyászoló tömeg is táncolni kezdett.

Agnes Lassalle épp órát tartott, amikor az osztályba belépett a 16 éves diák és leszúrta. A rendőrség később elfogta a fiatalt, aki elmondta, azért ölte meg a tanárnőt, mert hangokat hallott.

„Soha nem láttam még semmi olyan szépet, meghatót, meghökkentőt, szomorút, kedveset, előkelőt, szeretetteljeset, bátrat, intelligenset, elképesztőt, mint ez a néhány tánclépés, amit egy férfi táncol szerelme koporsója előtt” – írta Xavier Beauvois francia rendező.https://www.youtube.com/watch?v=ijd-TO3Ko7A&ab_channel=HyperCrazy9-NYT

Fotó: YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet