KezdőlapHírekBálint gazda valószínűleg koronavírusban hunyt el

Bálint gazda valószínűleg koronavírusban hunyt el

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Csaknem több mint egy hete távozott az élők sorából Bálint gazda. Az ország kertésze egy hónap múlva lett volna 101 éves, tüdőgyulladásban hunyt el a kórházban, miután Siófokon rosszul lett.

A Blikk úgy tudja, hogy Bálint gazda koronavírus miatt hunyt el. A lap szerint Bálint György otthonának ajtajánál piros karanténcédula virít, a kertész halálhíre után nem sokkal a kormány vírusinformációs honlapján megjelent: elhunyt egy 100 esztendős férfi beteg.

“Sajnos igaz, kár lenne tagadni. Gyurka koronavírus-fertőzött volt” – kezdte a Blikknek Bálint György özvegyének egy közeli hozzátartozója.

“Szegény gyászoló felesége karanténban van, a gyerekei sem lehetnek mellette a nehéz pillanatokban. Összetört, nem képes semmit mondani. Egyelőre egészséges, rajta is elvégezték a tesztet, ami negatív lett. Egy hete vasárnap halt meg Gyuri bácsi, a feleségével pedig csak másnap közölték: az elhunyt a kistarcsai kórházban elvégzett utolsó koronavírus-teszteredménye pozitív lett, ő pedig karanténköteles emiatt.” – mondta a Blikknek a forrás, aki kifejtette, hogy több koronavírus-tesztet is végeztek Bálint gazdán, de csak az utolsó mutatta ki a betegsége, addigra viszont a beteg elhunyt.

Mivel Bálint gazda felesége jelenleg házi karanténban van, ezért a kertész temetését is halasztani kell.

Bálint György temetése nyilvános lesz, július 14-én 11 órakor a Fiumei úti sírkertben helyezik örök nyugalomra az ország legkedveltebb kertészét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet