Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A fővárosban és vidéken is fiú lett 2012 első újszülöttje; a Békéscsabán született baba a Vince, a Budapesten született pedig a Levente nevet kapta.

2012 első percében született a békéscsabai Réthy Pál Kórházban egy kisfiú; Bábel Vince 3.250 grammal és 49 centiméterrel, természetes úton jött a világra, komplikációk nélkül.

A kisfiú édesanyja a 37 éves Bakó Tímea árnyékolástechnikával foglalkozik, az édesapa Bábel Tamás, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) munkatársa.

Az édesapa vasárnap az MTI-nek elmondta: nem számított arra, hogy felesége a szilvesztert a szülőszobán tölti, mert az előzetes számítások alapján a kisfiút csak január 4-ére várták.

Szombat este barátaikkal ünnepelték az év utolsó napját. A kismamánál a szülési fájások este nyolc óra után kezdődtek és kilenc óra körül be is kellett kísérni a kórházba. Később a barátok is követték őket és együtt várták a babát.

Budapesten 2012 első újszülöttje, Levente a 0:52 perckor született a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. A gyermek a 19 éves édesanya második gyermekeként 3.270 grammal és 54 centiméterrel jött a világra.

A szülés problémamentes volt, az anya és gyermeke jól vannak – mondták az intézmény szülészeti osztályán.

Golcs Józsefné, a kisfiú édesanyja az MTI-nek elmondta: éppen otthon voltak, amikor szombat este fél 7 körül megkezdődtek a fájások. A mentők szállították be a kórházba, ahol – az édesanya elmondása szerint – gyorsan és egyszerűen megszületett a kisfia.

Forrás: MTI, Megj: A kép csak illusztráció

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!