KezdőlapHírekBodrogi Gyula megszólalt Törőcsik Mari halála kapcsán: "Olyan hosszan szenvedett ez a...

Bodrogi Gyula megszólalt Törőcsik Mari halála kapcsán: “Olyan hosszan szenvedett ez a szegény lány”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bodrogi Gyula és Törőcsik Mari 9 éven át voltak házasok.

Mint ahogy azt a Twice.hu is megírta, pénteken elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze. Bodrogi Gyula a Blikknek összetörten nyilatkozott a színésznő halálhíre után.

“Felfogni is nehéz, odáig talán majd holnapután eljutok, hogy valami ilyesmi eszembe jusson, most csak azt érzem, hogy egyszer volt, majd nincs.” – mondta a lapnak a 87 éves Bodrogi Gyula, akiben akkora fájdalom van a színésznő elvesztése után, hogy egyelőre semmilyen szép emléket nem képes felidézni.

Bodrogi Gyula és Törőcsik Mari 9 éven át voltak házasok, válásuk után is rendszeresen tartották a kapcsolatot, még akkor is, ha néha ezt csak telefonon tudták megtenni.

“Több mint egy éve találkoztunk, de telefonon beszélgettünk néha, legutóbb kedden. Akkor azt vettem észre, mintha egy kicsit jobb lenne a beszéde. Akkor inkább arról volt szó, hogy meg kellene gyógyulnia. Nem volt ugyan lehetséges, de olyan hosszan szenvedett ez a szegény lány, hogy megérdemelte volna, hogy felgyógyuljon…” – sóhajtott Bodrogi, aki ennél többet most nem volt képes mondani a szeretett nőről.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet