KezdőlapHírekEgy héttel a keresztelője előtt meghalt a kisfiú, amikor egy cementszállító autójukra...

Egy héttel a keresztelője előtt meghalt a kisfiú, amikor egy cementszállító autójukra zuhant

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Resendiz család épp a szombati keresztelőhöz szerezte be a szükséges dolgokat, amikor egy tragédia végleg megváltoztatta az életüket.

A 22 hónapos ikrek nagymamája vezette az autót, mellette az anyuka, Jennifer foglalt helyet. Az ikertestvérek, a kis Melanie és Nicolas hátul ültek a gyerekülésben.

A Resendiz család épp Woodforestnél volt, amikor a felüljáróból egy cementet szállító autó ráesett az autójukra. Valóságos csoda, hogy az autóban tartózkodó négy személyből három túlélte, de a kis Nicolas sajnos belehalt sérüléseibe.

Fotó: GoFundMe

“Olyan, mintha egy rémálom lenne ez az egész, várjuk, hogy egyszer felébredünk belőle, pedig már egy hét is eltelt az eset óta. A tragédia mély nyomot hagy a szívünkben, de gondoskodni fogunk róla, hogy Melanie mindig emlékezzen a testvérére” – fogalmazott a család.

A teherautó sofőrje, egy 36 éves nő elvesztette uralmát a jármű felett. Csak könnyű sérüléseket szenvedett, az orvosi ellátást megtagadta. Egyelőre nem világos, hogy a család jogi lépéseket tesz-e.

Egy szemtanú, Raymond Romo szerint borzalmas volt látni, amikor az óriási cementes autó a családi autóra esett. A felüljáró oszlopának ütközött autó egy darabig csak lógott lefelé, majd percek múlva hirtelen az alatt lévő autóra zuhant.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet