KezdőlapHírekElege lett a kerepesi polgármesternek a zaklatásból, kemény kézzel lépett fel ellenük:...

Elege lett a kerepesi polgármesternek a zaklatásból, kemény kézzel lépett fel ellenük: „Ki volt, aki keménykedett a fiatal lányokkal?”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kerepes polgármesterénél betelt a pohár, miután több lányt is zaklattak, molesztáltak az Ukrajnából érkezett férfiak. A polgármester rendőrökkel és polgárőrökkel ment a helyszínre, ahol elzavarta őket a Pest vármegyei városból.

Gyuricza László, Kerepes polgármesterénél betelt a pohár, keményen vette fel a kesztyűt a város lányainak zaklatói ellen. A férfi rendőrökkel és polgárőrökkel ment a helyszínre, ahol kijelentette, a vendégmunkásoknak menniük kell, miután többen lányokat zaklattak, molesztáltak.

A napokban több panasz is érkezett a vendégmunkásokra, nemrég pedig fényes nappal kergettek meg egy fiatal lányt a férfiak.

„A férjemmel jöttünk haza péntek kora délután. Látjuk, hogy egy fiatal lány nagyon szedi a lábát. Aztán azt is, hogy mögötte a férfiakból álló társaság nevetgél, kiabál utána, és igyekeznek a nyomában maradni” – mondta a Blikknek egy helyi nő.

„A lány halálra volt rémülve, kérdeztük, előlük menekül, mondta igen. Na, mondom, gyere, ülj be, hazaviszünk. Képzelheti, mennyire rettegett, nem is ismert minket, mégis egyből beült az idegen autóba. Hazavittük, végig remegett” – tette hozzá, ám nem ő az egyetlen aki panaszkodik a város új lakóira.

Ebből lett elege a polgármesternek, aki a rend őreivel szállt ki a helyszínre és erélyesen és határozottan utasította rendre a zavargókat.

„Ki volt az a három, aki keménykedett a fiatal lányokkal?” – tette fel a kérdést Gyuricza László a lakóknak.

„Becsüljék meg, hogy befogadtuk magukat. Lehet a csecsenekkel keménykedni. Innen el fognak menni, május 1-ig szedik a sátorfájukat” – tette hozzá a polgármester.

Gyuricza László erélyes fellépésének hamar meglett az eredménye, a ház tulajdonosa, aki befogadta a férfiakat szerződést bontott velük, a lap szerint mára már eltűntek a házból a rendbontó lakók.

Fotó: Gyuricza László polgármester/Facebook

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet