KezdőlapHírekElsírta magát a magyar speciális mentő, miután 10 óra kemény munka után...

Elsírta magát a magyar speciális mentő, miután 10 óra kemény munka után kimentettek a romok alól egy kislányt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Megható videót tett közzé az ATV Törökországból, ahol mentőalakulatok százai dolgoznak azon fáradhatatlanul, hogy kimentsék az összedőlt épületek alól a bajbajutottakat. A csatorna tudósítója egy magyar speciális mentővel készített interjút.

Törökországból közölt megható riportot Novák András, az ATV tudósítója, Pavelcze Lászlóval, a Baptista Szeretetszolgálat speciális mentőinek a vezetőjével beszélgetett.

Pavelcze László elmondta, éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy megmentsék az emberek életét, az interjú egy adott pontján eluralkodott rajta az érzelem, meghatódva és könnyek között mesélte el, hogy 10 óra kemény munka után sikerült megmenteniük egy kislány életét.

„A lelkiismeretünk hajt bennünket, úgyhogy dolgozunk azon, hogy mindenki kikerüljön” – mondta az ATV-nek a mentő, aki nagyon meghatódott azon, hogy sikerült megmenteniük a kislány életét.

„Ezért a kislányért több mint 10 órát küzdöttünk, nem volt meg minden felszerelés. Hajtani kellett, hogy meglegyen, küzdöttünk, utasításba kaptuk, hogy hagyjuk itt a helyszínt…” – mondta Pavelcze László, ám nem tudta befejezni a mondatát, mert elérzékenyült.

A magyar mentőcsapat 10 órán át dolgozott azon, hogy kimentsék a romok alól az ötéves kislányt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet