Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy kis jókedvet és vidámságot csempésztek a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek életébe a TV2 sztárjai. Demcsák Zsuzsa, Németh Lajos és Dudás Ádám azért érkeztek, hogy átadjanak egy nagyobb összeget, amelyet egy svájci versenyen nyertek.

Néhány héttel ezelőtt Svájcban járt a TV2 csapata, Demcsák Zsuzsa, Dudás Ádám és Németh Lajos. A képernyősök a BMW X3 Games nemzetközi versenyen vettek részt, ahol tisztesen helyt álltak, és teljesítették az embert próbáló feladatokat – többek között a hegyi kerékpározást, a síelést vagy a futást. Az ott szerzett pontjaik alapján pedig a BMW Magyarország félmillió forintot ajánlott fel a Tűzoltó utcai gyermekklinika kis betegeinek, amelyet tegnap végül maguk a sztárok vittek el a kórházba.

– Nagyon súlyos beteg gyerekek is vannak ezen a klinikán, és nagy szükségük van a vidámságra. Az általunk nyert összeget arra fordítják, hogy felújítsák és tovább fejlesszék a játszószobájukat. A gyógyulásukhoz kell, hogy jól érezzék magukat, vidámak legyenek, és a sok játék segít nekik ebben – mesélte meghatottan a Mokka műsorvezetője, aki maga is két gyermek édesanyja.

A hat sportágból álló nemzetközi versenysorozatra 19 európai országból összesen tizenöt ezren jelentkeztek, és a háromfős csapatok sorsolás vagy kiválasztás útján véglegesedtek. A szerencsés ötvenkét egység három napon át küzdött a fődíjért Genfben és közeli franciaországi helyszíneken. Az abszolút győztes a civil versenyzők közül végül a magyar csapat lett.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!