KezdőlapHírekFelrobbantottak autójában egy aradi üzletembert, alvilági figurák állhatnak a háttérben

Felrobbantottak autójában egy aradi üzletembert, alvilági figurák állhatnak a háttérben

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Felrobbant egy autó szombat reggel egy aradi szupermarket parkolójában. A járműben egy elszenesedett holttestet találtak a tűzoltók, a nyomozáshoz közel álló források szerint egy ismert helyi üzletember, Ioan Crişan vesztette életét.

A helyszínre kiérkezett tűzoltók húsz perc alatt eloltották a tüzet, ekkor találták meg a holttestet a kiégett járműben. Az Arad megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya közölte, hogy az áldozat egy 66 éves, aradi férfi, aki a közelben lakott.

Felrobbantottak autójában egy aradi üzletembert, alvilági figurák állhatnak a háttérben

Később a nyomozáshoz közel álló források azt nyilatkozták az AGERPRES hírügynökségnek, hogy egy ismert helyi üzletember, Ioan Crişan holttestét találták meg az autóban, amely akkor robbant fel, amikor a férfi beindította a járművet.

Ugyanezen források szerint már zajlik a robbanás környékén levő tömbházak lakóinak kihallgatása. A detonáció olyan erejű volt, hogy több tömbházlakás ablakát is betörte. Más sérülés nem történt.

Felrobbantottak autójában egy aradi üzletembert, alvilági figurák állhatnak a háttérben

A rendőrség szerint bűnügyi nyomozók, az Országos Kriminalisztikai Intézet szakemberei és tűzszerészek is vizsgálódnak a helyszínen. A SRI tájékoztatása szerint mintákat vettek a helyszínen, amelyeket laboratóriumban fognak megvizsgálni, hogy kiderítsék, milyen anyagot használtak a robbantáshoz.

“A SRI által végzett első vizsgálatok kizárják a terrorista merénylet lehetőségét” – áll még a közleményben.

Felrobbantottak autójában egy aradi üzletembert, alvilági figurák állhatnak a háttérben

Dan Antonescu, kriminalisztikai szakértő szerint valószínűleg egy bűncselekmény történt, nem tudja elképzelni, hogy egy technikai meghibásodás történt volna. A szakértő a Digi24 hírtelevíziónak elmondta, a hatóságoknak kell kiderítenie, hogy mi történt pontosan, voltak-e haragosai az aradi üzletembernek, kapott-e fenyegetéseket.

Antonescu azt is elmondta, az alvilág folyamodik ilyen megoldásokhoz, valószínűleg védelmi díjat kértek az üzletembertől, aki megtagadta ezt. Egy szemtanú szerint közvetlenül az eset előtt egy személyt láttak beszállni a férfi autójába, a felrobbant bombát a sofőr széke alá rejtették, ezt bizonyítja az is, hogy az autó teteje lerepült.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet