KezdőlapHírekGyilkosságért tartoztatták le, de a kihallgatás során szörnyű dolgot vallott be a...

Gyilkosságért tartoztatták le, de a kihallgatás során szörnyű dolgot vallott be a férfi

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Döbbenetes dolgot vallott be a letartóztatott férfi, amikor kihallgatták.

Gyilkosság miatt tartóztatták le a hónap elején azt a 47 éves férfit, aki a kihallgatása során bevallotta, hogy nem egy embert, hanem összesen 16 embert ölt meg, köztük az elidegenedett feleségét is.

Sean Lannon-t azzal gyanúsították és tartóztatták le a hónap elején, hogy megölte Michael Dabkowski-t, ám a kihallgatása váratlan fordulatot vett, amikor beismerte, hogy összesen 16 ember életét oltotta ki, köztük a feleségéét is.

A férfi azt mondta, azért verte agyon kalapáccsal Michael Dabkowski-t, mert az gyerekkorában szexuálisan bántalmazta őt.

“Beismerte, hogy összesen 16 embert ölt meg, 15-öt Új-Mexikóban, egyet pedig New Jerseyben. Az FBI nyomozást indított Új-Mexikóban az üggyel kapcsolatosan.” – mondta Alex Gutierrez ügyész, írja a CNN.

Alec Gutierrez ügyész elmondása szerint Sean Lannon egy Új-Mexikói házba csalogatta és meggyilkolta az áldozatokat, néhányukat még fel is darabolta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet