Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hamvas István korábbi műszaki vezérigazgató-helyettest nevezték ki a Paksi Atomerőmű (PA) Zrt. vezérigazgatójává a főtulajdonos Magyar Villamos Művek Zrt. kezdeményezésére összehívott rendkívüli közgyűlésen hétfőn.

Az új vezérigazgató mellett új igazgatóságot és felügyelőbizottságot is választottak. Az igazgatóság tagja lett 2010. szeptember 14-től Baji Csaba Sándor, Hamvas István László, Vámos Gábor, Nagy Sándor, Kollár Károly Attila és Murányi Ernő. A közgyűlés a PA Zrt. felügyelőbizottságába választotta Bánfi Lászlót, Kevés Tibort, Hajdú Jánost és Kovács Pált.

Az atomerőmű frissen kinevezett vezérigazgatója a közgyűlést követő sajtótájékoztatón fontos feladatnak nevezte a termelési hatékonyság növelését, a versenyképesség megtartását, hozzátéve, hogy továbbra is a biztonság élvez prioritást.

Kiemelte, hogy a biztonságos üzemeltetés jelent alapot az üzemidő tervezett meghosszabbításához, az atomerőmű bővítéséhez és garanciája a régió megélhetésének.

(MTI)


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!