KezdőlapHírekEgy 39 éves angliai nőt felnyitható ágya fojtotta meg, és 19 éves...

Egy 39 éves angliai nőt felnyitható ágya fojtotta meg, és 19 éves lánya talált rá

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 39 éves Helen Davey, aki Anglia északkeleti részén élt és egy szépségszalont vezetett, júniusban halt meg, amikor egy meghibásodott felnyitható ágy a nyakára esett, és megfojtotta.

Jeremy Chipperfield halottkém szerint az ágy felső részét nyitó emelőrendszer hibásodott meg, így a matracot tartó platform váratlanul a nő nyakára esett, miközben az alsó részben lévő tároló rész fölé hajolt, és mivel nem tudta kiszabadítani magát, megfulladt – írja a CNN.

Davey-t a bíróságon felolvasott nyilatkozat szerint 19 éves lánya, Elizabeth találta meg.

„Felmentem az emeletre, anyám hálószobájának ajtaja tárva-nyitva volt, és láttam, hogy a hátán fekszik, a feje pedig az ágy alatt volt” – mondta.

„A lábai be voltak hajlítva, mintha megpróbált volna felállni. Eldobtam mindent, ami a kezemben volt, és megpróbáltam leemelni az ágy tetejét a fejéről. Nagyon nehéz volt felemelni, hogy megpróbáljam kihúzni alóla. Sikerült annyira felemelnem az ágyat, hogy a lábammal megtámaszthassam azt. Láttam, hogy anyám arca elkékült, és a nyakán egyértelműen látszott az ágy keretének nyoma. Végül sikerült teljesen kihúznom az ágy alól. Ekkor már tartottam tőle, hogy meghalt, mert nem adott ki hangot. Rájöttem, hogy nem lélegzik, és elkezdtem az újraélesztést” – számolt be a történtekről a bíróságon Elizabeth.

A 39 éves nő életét már nem sikerült megmenteni.



Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet