KezdőlapHírekHoltan találták a januárban eltűnt brazil színészt, testét egy ház padlója alá...

Holtan találták a januárban eltűnt brazil színészt, testét egy ház padlója alá temették

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A januárban eltűnt brazil színész, Jefferson Machado Costa holttestét egy faládában, 2 méter mélyen egy ház padlója alatt elásva találták meg.

Az eltűnt színészt, Jefferson „Jeff” Machado da Costát május 22-én találták meg eltemetve Rio de Janeiro Campo Grande negyedében egy rozoga ingatlanban. Az egykori tévésztár több brazil filmben is szerepelt, a Globo szerint részt vett a gyártási folyamatokban is.

A 44 éves színészt január 27-én látták utoljára, édesanyja, Maria das Dores pedig azt mondta, hogy január 29-én beszélt vele utoljára, amikor azt mondta neki, hogy egy új állásinterjúra megy, és egy barátjánál szállt meg.

Machadót hivatalosan február 9-én nyilvánították eltűntnek, miután a család megtudta, hogy nyolc kutyáját elhagyottnak nyilvánították a színész Rio de Janeiro nyugati részén lévő otthonában.

Édesanyja aggódni kezdett, miután elírásokat tartalmazó üzeneteket kapott, és nem érkezett tőle több telefonhívás. A hét elején a rendőrség átkutatott egy melléképületet egy Rio de Janeiró-i ingatlanban, és felfedezte Jefferson holttestét megkötözve és egy faládában elásva a padló alatt.

Az ingatlan egy nőé, aki elmondta, hogy a helyiséget egy olyan személynek adta bérbe, aki most a gyanúsítottak listáján szerepel. A ládát körülbelül két méterrel a padló alá temették, és kilenc emberre volt szükség, hogy kiássák a földből.

A rendőrség ujjlenyomatok alapján azonosította Jefferson Machadót. Megállapították, hogy a láda, amelyben elhelyezték, az övé volt, és az az otthonából tűnt el.

A család ügyvédje szerint a színész fojtogatás áldozata lett, de még várják a boncolási jegyzőkönyvet, hogy kiderüljön, pontosan mi is okozta valójában a férfi halálát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet