Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hatalmas megtiszteltetés érte egy szombathelyi iskola 12. C osztályos tanulóit.

II. Erzsébet brit királynő személyes jókívánságaival ballagnak a szombathelyi Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnázium angol kéttanítási nyelvű osztályának végzős diákjai.

“A diákok 4 éve tanulnak célnyelvi civilizációt, mely során az osztály igazi rajongója lett a királyi család életének és történetének. Több alkalommal írtak gratuláló levelet, képeslapot nekik családi alkalmakra és kaptak rá választ, de most abban a megtiszteltetésben lett részük, hogy bemutatkozó levelüket felolvasták Őfelsége II. Erzsébet királynőnek, aki személyes hangvételű válaszát udvarhölgyének diktálta.” – áll az iskola által Facebookra feltöltött közleményben.

A királynő naponta átlagosan 300 levelet kap a világ minden tájáról, melyből az előolvasók kiválogatják, melyek kerülnek személyes felolvasásra. A végzős diákokat bemutató levelet érdeklődéssel olvasta a Királynő. A megtisztelő választ a diákok teljes meglepetésként, utolsó tanítási órájukon kapták meg, melyről természetesen mindenki kapott egy saját másolatot a pénteki ballagási tarisznyába útravalónak.

II. Erzsébet brit királynő személyes jókívánságaival ballagnak angol kéttanítási nyelvű osztályunk végzős…

Geplaatst door ORLAY op Woensdag 1 mei 2019


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!