Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hatalmas megtiszteltetés érte egy szombathelyi iskola 12. C osztályos tanulóit.

II. Erzsébet brit királynő személyes jókívánságaival ballagnak a szombathelyi Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnázium angol kéttanítási nyelvű osztályának végzős diákjai.

“A diákok 4 éve tanulnak célnyelvi civilizációt, mely során az osztály igazi rajongója lett a királyi család életének és történetének. Több alkalommal írtak gratuláló levelet, képeslapot nekik családi alkalmakra és kaptak rá választ, de most abban a megtiszteltetésben lett részük, hogy bemutatkozó levelüket felolvasták Őfelsége II. Erzsébet királynőnek, aki személyes hangvételű válaszát udvarhölgyének diktálta.” – áll az iskola által Facebookra feltöltött közleményben.

A királynő naponta átlagosan 300 levelet kap a világ minden tájáról, melyből az előolvasók kiválogatják, melyek kerülnek személyes felolvasásra. A végzős diákokat bemutató levelet érdeklődéssel olvasta a Királynő. A megtisztelő választ a diákok teljes meglepetésként, utolsó tanítási órájukon kapták meg, melyről természetesen mindenki kapott egy saját másolatot a pénteki ballagási tarisznyába útravalónak.

II. Erzsébet brit királynő személyes jókívánságaival ballagnak angol kéttanítási nyelvű osztályunk végzős…

Posted by ORLAY on Wednesday, May 1, 2019


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!