KezdőlapHírekKét fal közé rekedt autójával egy turista Szantorini szűk utcáján

Két fal közé rekedt autójával egy turista Szantorini szűk utcáján

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy sofőr két fal közé szorult autójával a Szantorini szigetén található Messaria faluban, miután rosszul mérte fel az út szélességét – jelentette a helyi görög média.

Futótűzként terjed a világhálón az a fotó, amin egy autó egy görög sziget keskeny utcájának falai közé szorult. A közösségi oldalra feltöltött fotó bejárta a világot.

Az eset még múlt héten, pénteken történt a messariai Agios Konstantinos utcában. Egy bérelt autó sofőrje megpróbált átkelni a keskeny útcán, ám autójával a falak közé szorult.

Fotó: Fotó: Mesaria Község Önkormányzata/Facebook

A helyi hatóságok akkor figyelmeztették a lakosokat, hogy az autó eltávolítása időbe telhet, egyrészt az ünnepek miatt, másrészt pedig azért, mert nagyon nehéz darut vagy vontatót a területre juttatni.

A szantorini falvak szűk utcáit nem autóknak, hanem gyalogosoknak vagy állatoknak tervezték. Néhány évvel ezelőtt hasonló baleset történt ugyanezen a területen.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet