KezdőlapHírekKét hétig nem tették tisztába a kisbabájukat, mindketten életfogytiglant kaptak!

Két hétig nem tették tisztába a kisbabájukat, mindketten életfogytiglant kaptak!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hajmeresztő esetről számol be a világsajtó, miután két fiatal szülőt életfogytiglan tartó börtönbüntetésre ítélt a bíróság, amiért embertelen körülmények között nevelt egy csecsemőt, aki végül bele is halt a következményekbe.

Az, hogy két hétig nem tették a kicsit tisztába, még a legenyhébb a bánásmódok közül, melyben a szülők a kisbabájukat részesítették…

A 29 éves Zachary Koehn és a 21 éves Cheyanne Harris nagyjából négy hónappal ezelőtt lettek másodszorra szülők. Cheyanne egészséges kisfiúnak adott életet, ezt a kiváltságot azonban nem tudta megbecsülni. Nehéz elképzelni, hogy egy anya szándékosan cselekszik rosszat a gyermekével, de Cheyanne ezt tette.

Párjával közösen, bántalmazta és éheztette a csecsemőt, az pedig, hogy nem ápolta és gondozta őt megfelelően, végül a kicsi életébe került.

A négy hónapos kisbabát egy elektromos hintában találták meg, holtan, alultápláltan, tele sebekkel és lárvákkal. Igen, bármennyire is borzalmasan hangzik, a gyermek testét kukacok borították, mert két hétig nem cseréltek rajta pelenkát! A halál időpontjában, a 4 hónapos kisember mindössze 3,5 kilót nyomott…

A hatóságok szerint, a kisbaba rettenetes perceket élhetett meg: nagy hőségben tarthatták őt, hiszen a pelenka már belemart a húsába. A fájdalmas sebek, a higiénia hiányában végül elfertőződtek, ami visszafordíthatatlan szepszist okozott a parányi testben.

Ezzel ellentétben, a pár 2 éves kislánya tökéletesen gondozott és táplált volt. Sokkoló és ijesztő a tény, hogy az újszülött fiukat hagyták meghalni, de a kislányukat szülőkhöz méltó bánásmódban részesítették. A kórboncnok jelentése szerint, Zachary és Cheyanne második gyermeke az alultápláltság, dehidratáció és fertőzés áldozata lett.

Tettükért, a bíróság életfogytiglan tartó börtönbüntetést mért rájuk. A tények ellenére, a pár ártatlannak vallotta magát, az ügyvédjeik pedig azt állítják, bár tragikus esetről van szó, ez nem indok arra, hogy a szülőket gyilkosság vádjával életük végéig bebörtönözzék…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet