KezdőlapHírekKét hónapon át, állandóan köhögött: az orvosok felfedezése elborzasztotta a világot!

Két hónapon át, állandóan köhögött: az orvosok felfedezése elborzasztotta a világot!

-

Egy kínai férfi azért fordult orvoshoz, mert két hónapon át szüntelenül köhögött, és már vért is köpött. A szakemberek azonnal megvizsgálták, és amit a légútjaiban találtak, attól nemcsak az egészségügyi személyzet, hanem az egész világ lesokkolt.

Az orvosok egy piócát találtak a férfi torkában. A részletesebb kivizsgálások során pedig újabb élősködő létére is fény derült: ezúttal a páciens jobb orrlyukában.

A férfi azt állítja, fogalma sincs, hogyan kerülhettek a piócák a testébe, az orvosok viszont arra gyanakodnak, hogy minden bizonnyal lenyelhette őket, amikor a hegyi patakok vizéből ivott. A páciens ugyanis a Fucsien tartományból, pontosabban annak egy hegyvidéki falujából származik.

„Amikor vizet ivott, azért nem vehette észre ezeket az élőlényeket, mert még nagyon kicsik voltak. A következő hónapokban azonban a piócák, gazdatestre találván, megnőttek.” – nyilatkozta dr. Rao Guanyong, a Wupingi Kórház légzőszervi osztályának vezető orvosa.

Miután eltávolították az élősködőket a testéből, a férfi állapota normalizálódott. Szerencsére, semmilyen pióca okozta szövődményt nem véltek felfedezni nála.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet