KezdőlapHírekKét szülő a repülőtéren hagyta a gyerekét, amikor kiderült, hogy a jegyét...

Két szülő a repülőtéren hagyta a gyerekét, amikor kiderült, hogy a jegyét is ki kell fizetniük

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sokkoló eset történt egy izraeli repülőtéren. Egy házaspár a repülőtéren hagyta a kisbabáját, miután megtudták, hogy ki kell fizetniük a jegyet a kicsinek, hogy Brüsszelbe repülhessen.

Egészen elképesztő eset történt egy izraeli repülőtéren: egy házaspár a reptéren hagyta kisbabáját, amikor megtudták, hogy a gyereknek is jegyet kell váltaniuk, ahhoz, hogy Brüsszelbe repülhessenek vele.

A pár állítólag azért érkezett a repülőtérre, hogy felszálljon a Ryanair Tel Avivból Brüsszelbe tartó járatára.

Miután a két belga útlevéllel rendelkező szülő nem volt hajlandó a csecsemőnek is jegyet venni, egyszerűen a babakocsiban hagyták a babát. Ezután folytatták útjukat a beszállókapu felé, és sorba álltak az útlevélvizsgálatnál – írja a Jerusalem Post.

A Ryanair pultjának vezetője szerint mindenki sokkot kapott. „Ilyet még sosem láttunk” – mondta az igazgató. „Nem tudtuk elhinni, amit láttunk”.

A tel-avivi Ben-Gurion repülőtér alkalmazottai észrevették a babát, és azonnal riasztották a rendőrséget. A két belga állampolgárt a hatóságok őrizetbe vették, hogy tisztázzák a helyzetet.

Az Izraeli Repülőtéri Hatóság szerint a pár későn érkezett az 1-es terminálra, miután a check-in pult már zárva volt. Az N12 szerint a biztonságiakkal akartak beszélni, és egyszerűen ott hagyták a kisbabájukat a check-in területén.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet