KezdőlapHírekKiderült, miben halt meg tragikusan fiatalon a The Walking Dead sztárja

Kiderült, miben halt meg tragikusan fiatalon a The Walking Dead sztárja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Február 20-án érkezett a szomorú hír, hogy 28 éves korában elhunyt a hollywoodi sztár, Jansen Panettiere. A fiatal színész Hayden Panettiere testvére volt. A család most azt is elárulta, miben halt meg az ígéretes tehetség.

Mindössze 28 évesen elhunyt Jansen Panettiere, Hayden Panettiere testvére. A színész családja hétfőn nyilatkozatban árultál el, hogy „Jansen hirtelen halálát szívnagyobbodás okozta, amihez aortabillentyű komplikációk társultak”.

„Jansen szívét a szemében lehetett látni, báját ragyogó, megnyerő mosolyában, lelkét mesteri és árulkodó festményeiben, életörömét pedig száraz szellemességében” – fogalmazott a család.

„Karizmája, melegsége, mások iránti együttérzése és kreatív szelleme örökké élni fog a szívünkben és mindazok szívében, akikkel találkozott… Őszintén értékeljük a családunk felé áradó szeretetet és támogatást, miközben átvészeljük ezt az elképzelhetetlen veszteséget. Nagyon szeretünk téged Jansen, és örökre a szívünkben maradsz” – írta a gyászoló család.

Jansen Panettiere több tévéműsorban és filmben is szerepelt, a 2000-es években olyan filmekben láthattuk, mint az “Even Stevens”, a “Blue’s Clues”, a “Robots” és az “Jégkorszak 2. – Az olvadás”.

Testvérével, Haydennel szerepelt a 2004-es „Tiger Cruise”-ban, valamint a 2005-ös „Racing Stripes” című filmekben. A „The Walking Dead” egyik epizódjában is szerepelt 2019-ben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet