KezdőlapHírekKizuhant a tizedik emeletről egy kétéves ikerpár, édesanyjuk észre sem vette a...

Kizuhant a tizedik emeletről egy kétéves ikerpár, édesanyjuk észre sem vette a tragédiát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Borzalmas eset rázta meg szerda este egy romániai város lakóit, kiesett a tizedik emeletről egy ikerpár, miközben édesanyjuk élő Facebook-közvetítést tartott. A tragédiában mindkét gyerek elhunyt.

Kiesett a 10-dik emeletről egy ikerpár a romániai Ploiesti nevű városban. Az édesanya épp élő Facebook-közvetítést tartott, amikor a tragédia történt. A nő észre sem vette, hogy gyerekei kiestek, a mentőautók szirénájára sem figyelt fel, a rend őreink kopogtatására értesült az esetről, azonnal a pszichiátriára szállították. Az orvosok megdöbbentek, amikor azt látták, hogy a nő annyira nem is döbbent le a tragédián.

A gyerekek édesanyja észre sem vette, hogy ikrei kiestek az ablakon.

Az anyuka épp manélét (román mulatós zene) hallgatott 5 éves fiával egy másik szobában, amikor a tragédia történt. A Facebook élőjében jól hallatszik a mentőautók szirénázása, de a nő még ezt is figyelmen kívül hagyja. 3 perc után kopogtatás hallatszik az ajtójukon, amire a nő megkéri kisfiát, nézze meg ki veri az ajtót. A csendőrség volt az, akik értesítették a nőt, hogy kétéves ikrei kiestek a tizedik emeletről és szörnyethaltak.

A kisfiú és a kislány a konyhában tartózkodtak, amikor több mint valószínű felmásztak az ablak előtti székre. A gyerekek egy járókelő elé zuhantak le. Az édesanya azt hazudta a hatóságoknak, hogy a tragédia közben egy másik szobában takarított, miközben 7 perccel az 112 segélyhívás előtt jelentkezett be a Facebookra.

A nő a tragédia előtt két nappal azelőtt költözött a tömbházba barátjával és egy barátnőjével. A férfi nem volt a lakásban a tragédiakor.

A nő volt férje szerint az anyuka dobta ki a kicsiket a tizedikről

A nő volt férje azzal vádolja az anyát, hogy kidobta ikreit a tizedikről, de a rendőrség elvetette ezt a vádat.

A Ploiesti Kórház orvosa szerint a nőt meg sem hatotta, hogy ikrei meghaltak.

“Nagyon teátrálisnak tűnt, kevésbé láttam rajta a fájdalmat. Minket, sürgősségieket leírhatatlanul ledöbbentett az eset.” – nyilatkozta az orvos.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, a nő másik gyerekét az apánál helyezték el. Az édesanya sem alkoholt, sem drogokat nem fogyasztott, jelenleg a pszichiátrián kezelik, hogy megállapítsák, beszámítható vagy sem.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet