KezdőlapHírekKönnyek között nyilatkozott férje haláláról a feleség: egy ártatlan tréfa vezetett a...

Könnyek között nyilatkozott férje haláláról a feleség: egy ártatlan tréfa vezetett a tragédiához

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy ártatlan tréfa vezetett egy férfi halálához Tarpán: a 42 éves férfi fia szeme láttára került bajba, a kórházban már nem tudták megmenteni az életét. Felesége megtörten, könnyek között beszélt a tragédiáról.

Egy ártatlan tréfa okozta a 42 éves tarpáni férfi halálát, ami 18 éves fia is végignézett. A férfi támadója úgy megütötte ököllel, hogy elvesztette az eszméletét, a kórházban belehalt a sérülésbe.

A támadó azért esett neki a férfinak, akivel barátok voltak, mert az bekente a sörösdobozát ragasztóval, majd, amikor beleivott, összeragadt a szája. Az áldozat ezen nevetett, mire a támadó annyira felbőszült, hogy ököllel megütötte, a férfi elesett és beverte a fejét a betonba.

Kórházba szállították, de pár nap múlva meghalt. Felesége könnyek között nyilatkozott a Tényeknek.

„Az intenzívre került Nyíregyházára, és reggel fél 6-kor, mikor ismét hívtam a kórházat, közölték, hogy agyhalott” – mondta könnyek között a gyászoló özvegy, aki azt sérelmezi, hogy férje támadója még azóta is szabadlábon védekezhet.

Fotó: Tények/TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet