KezdőlapHírekMegérkezett a Fehér Ház karácsonyfája

Megérkezett a Fehér Ház karácsonyfája

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ló vontatta szekéren leszállították a washingtoni elnöki rezidenciához a Fehér Ház hivatalos karácsonyfáját. A pennsylvaniai Leighton Crytal Spring faültetvényéről származó fenyőt a fist lady, valamint az elnök két lánya, Sasha és Malia fogadta pénteken.

A lányok felemelt hüvelykujjal jelezték az anyjuknak, hogy tetszik nekik a karácsonyfa. „Akkor elvisszük” – mondta Michelle Obama. A fát a Fehér ház kék szobájában fogják felállítani.

A Chrispother Botek tulajdonában lévő fenyőültetvény öt éven belül immár másodszor részesült abban a megtiszteltetésben, hogy az Egyesült Államok első családjának karácsonyi szállítója lehet. (A Bush család 2006-ban felállított karácsonyfája is a Crytal Spring ültetvényről származott.)

A mostani fa az első helyezést kapta Nemzeti Karácsonyfa Szövetség augusztusi országos versenyén, ami után a Fehér Ház stábja bejelentette rá igényét.

(MTI)

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet