KezdőlapHírekMeghalt Angus Cloud, az Euphoria sorozat sztárja

Meghalt Angus Cloud, az Euphoria sorozat sztárja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Angus Cloud, az HBO Eufória című sorozatának szereplője hétfőn, 25 éves korában, alig néhány nappal édesapja halála után hunyt el – jelentette be családja egy közleményben.

Angus Cloud azután vált híressé, hogy elvállalta Fezco szerepét a nagysikerű HBO sorozatban, az Euphoriában, amelynek főszereplője Zendaya.

A színész családja nem hozta nyilvánosságra a fiatal férfi halálának okát, de a család közleménye szerint mentális problémáktól szenvedett, sajtóhírek szerint mélyen lesújtotta a „legjobb barátjaként” jellemzett édesapja halála, akit a múlt héten temettek el.

„Angus nyíltan beszélt a mentális egészséggel való küzdelméről, és reméljük, hogy halála emlékeztető lehet mások számára, hogy nincsenek egyedül, és nem kell csendben, egyedül küzdeniük ezzel” – áll a közleményben.

Cloudnak korábban is voltak kisebb szerepei független filmekben, de az áttörést a 2019-es „Euphoria” című sorozatban érte el, amely egy csoport kaliforniai középiskolásról szól.

A Fezco O’Neillként ismert Fez karaktere szoros kapcsolatot alakít ki a Zendaya által alakított főszereplővel, aki a sorozat elején kijön az elvonóról, de még mindig a függőséggel küzd.

A sorozat végén Fezt egy lövöldözés után letartóztatja a rendőrség.

A nagy sikerű sorozat számos díjat nyert, köztük két Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot Zendaya számára.

„Hihetetlenül szomorúan értesültünk Angus Cloud haláláról. Rendkívül tehetséges volt, és az HBO és az Euphoria család szeretett tagja. Őszinte részvétünket küldjük barátainak és családjának ezekben a nehéz időkben” – írta a sorozat csapata a Twitteren.

Az Euphoria című sorozat két évadot élt meg, a sorozat harmadik évadát 2025-re tűzték ki az HBO.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet