KezdőlapHírekMeghalt Coolio, a Gangsta's Paradise énekese

Meghalt Coolio, a Gangsta’s Paradise énekese

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

59 éves korában elhunyt a világhírű rapper, Coolio. Halálhírét menedzsere, Jarez Posey is megerősítette.

A Los Angeles-i rendőrséget szerda délután 4 óra körül hívták a Chesapeake Avenue-n történt halálesethez. Az áldozat egy 60-as éveiben járó felnőtt férfi volt. Jarez a TMZ-nek elmondta, hogy a rapper egy barátjánál szállt meg, és kiment a mosdóba.

Coolio barátja a földön fekve talált rá. A férfi hívta a 911-et, de az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani, az első információkból az derült ki, hogy a rapper halálát szívmegállás okozhatta, de a halál hivatalos okát a boncolás után fogják megállapítani.

Coolio, eredeti nevén Artis Leon Ivey Jr. 1995-ben vált híressé a Gangsta’s Paradise című lemezével. A rapper halálhírére gyorsan reagáltak a tó túloldalán élő művészek.

„Túl fiatalon veszítjük el az embereket. Coolio készített néhány nagyszerű számot, ő volt életünk soundtrackje. Túl korán és tragikus módon ment el, ez nagyon szomorú” – mondta John Legend az ET online portálnak.

„Ez egy szomorú hír. Tanúja voltam ennek az embernek a felemelkedésének ebben az iparágban. Nyugodj békében” – írta Ice Cube a Twitteren.

„Megszakad a szívem a tehetséges művész, Coolio halálhíre miatt. Egy túl gyorsan megszakadt élet. Mint azt néhányan tudják, volt szerencsém vele dolgozni a Dangerous Minds című filmben 1995-ben. Grammy-díjat nyert a filmzenéhez írt csodálatos daláért – amiért úgy gondolom, hogy a filmünk ilyen sikeres volt. Emlékszem, milyen együttérző volt. Harminc évvel később még mindig kiráz a hideg ettől a daltól. Minden szeretetemet küldöm a családjának. Pihenj örökre, Artis Leon Ivery Jr” – írta Michelle Pfeiffer az Instagramon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet