KezdőlapHírekMeghan Markle elsírta magát II. Erzsébet királynő búcsúztatásán

Meghan Markle elsírta magát II. Erzsébet királynő búcsúztatásán

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Meghan Markle könnyes szemmel nézte végig, ahogy a királynő koporsóját a halottaskocsiba helyezik, hogy Őfelsége utolsó útjára induljon.

A sussexi hercegnéje elsírta magát, királynő koporsóját átrakták az állami halottaskocsiba, hogy megkezdje útját Windsorba.

A királyi család két sorban nézte végig, ahogy II. Erzsébet királynő koporsóját elviszik a Westminister Apátságból. Az első sorban Károly király és felesége, valamint Wessex grófja és grófnője álltak, mögöttük walesi herceg és hercegné gyerekeikkel, Saroltával és Györggyel, valamint Harry herceg és Meghan Markle.

Meghan Markle elsírta magát II. Erzsébet királynő búcsúztatásán
Meghan Markle nem bírta visszafogni könnyeit

A hercegné a könnyeit törölgette a délutáni gyászszertartás után, ahol Harryvel kézen fogva jelentek meg. Harry és felesége minden nyilvános eseményen kézen fogva jelennek meg, ellentétben Vilmossal és Katalinnal.

Az Egyesült Államokban élő pár Károly király és Kamilla királyné mögött ült a királynő temetésén. Meghan fekete kalapot vett fel gyászruhájához, míg Harry öltönyt jelent meg a mai temetésen, miután megfosztották királyi katonai címeitől.

A szertartás után Harry megfogta Meghan kezét, amikor követték Vilmost és Kate-et az apátságból való távozásukkor. A királynő koporsója ezután Windsorba indult, ahol őfelségét férjével együtt temetik el.

Gyászolók ezrei sorakoztak fel az A4-es, az A30-as és az A308-as útvonalakon, hogy lássák az állami halottaskocsit, amint az megteszi a 25 mérföldes utat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet