Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egész Amerikát megrázta egy 19 éves fiatal nő halála.

Hetek óta nem találták a 19 éves Marlen Ochoa-Uriostegui-t, aki chicagói otthonából tűnt el. A fiatal nő Chicago délnyugati részén lakott, egy ház kertjében találtak rá, meggyilkolták, magzatát halála után “erőszakosan távolították el”, nyilatkozta a rendőrség.

Az igazságügyi halottkém szerdán hozta nyilvánosságra a 19 éves lány személyazonosságát.

Marlen Ochoa-Uriostegui holtestére azután bukkantak, hogy a háznál ahol megtalálták, őrizetbe vettek pár embert, derült ki a hatósági nyilatkozatokból. Egyelőre senkit sem gyanúsítottak meg a gyilkossággal.

A családja úgy gondolja, Marlen azért ment a házhoz mert a Facebookon megismerkedett egy nővel, aki ingyen babaruhákat és babakocsit ajánlott fel neki.

A Chicago Tribune szerint a chicagói rohammentősöket aznap, amikor a 19 éves nő eltűnt, kihívták a házhoz, mert egy újszülöttnek légzési problémái adódtak.

“Úgy gondoljuk, hogy megölték, majd a babát erőszakkal eltávolították az anya hasából.” – mondta a chicagói rendőrség szóvívője, Anthony Guglielmi. A szóvivő elmondta, a baba jelenleg kórházban van, súlyos állapotban, azután, hogy gyakorlatilag kivágták az anya hasából.

A halottkém szerint a nő fojtogatás által hunyt el, emberölés történt. Ochoa-Uriostegui kilenc hónapos terhes volt, április 23-án tűnt el.

A rendőrségi szóvivő szerint a házban letartóztatott személyek mind közrejátszottak a fiatal nő halálában.

https://www.youtube.com/watch?v=b8-YrMyDVhA

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!