KezdőlapHírekMérhetetlen fájdalom: szüleik karjából ragadta el a 4 gyereket az árvíz, mind...

Mérhetetlen fájdalom: szüleik karjából ragadta el a 4 gyereket az árvíz, mind meghaltak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy összetartó családot szétszakítottak a Kentucky állambeli Knott megyét sújtó pusztító áradások. A szülők arra biztatták a gyerekeiket, hogy tartsanak ki, de a víz könyörtelenül hömpölygött, és néhány óra múlva valóra vált az anya és az apa legrosszabb rémálma.

A gyerekek a szüleik szeretetére és védelmére támaszkodnak, de néha egyedül kell megvívniuk a csatákat. Az anyukák és apukák nem mindig képesek közbeavatkozni és megmenteni a helyzetet, de ez nem jelenti azt, hogy nem tettek meg minden tőlük telhetőt.

Amikor egy házaspár rájött, hogy négy gyermekük veszélyben van a tomboló árvíz miatt, a legrosszabbtól tartottak. Azonban kitartottak a remény mellett, hogy a gyerekeik valahogy túlélik a megpróbáltatásokat. Tragikus módon a sorsnak más tervei voltak.

Egy átlagos júliusi nap Amber Smith és Riley Noble számára gyorsan horrortörténetté változott. A házaspár mobilháza gyorsan elkezdett megtelni vízzel, csupán néhány percük volt arra, hogy biztonságba helyezzék magukat.

A szülők meleg ruhába öltöztették négy gyermeküket, és a tetőre mászva menekültek ki a házból. Pánik és félelem töltötte el őket, ahogy az árvíz vízszintje emelkedett, és a helyzet egyre veszélyesebbé vált.

A házaspár és szeretett gyermekeik, a 8 éves Maddison, a 6 éves Riley Jr, a 4 éves Nevaeh és a 2 éves Chance a csodában reménykedtek. A hirtelen áradás azonban váratlanul érte őket, és nagyon kevés lehetőséget hagyott a túlélésre.

A család azt hitte, hogy ki tudják várni az áradást, de az kegyetlenebb volt, mint azt bárki gondolta volna. Miközben a hatfős család a lakókocsijuk tetejébe kapaszkodott, szemtanúi voltak, ahogy otthonuk lassan megadta magát a víznek.

Mielőtt újabb tervet készíthettek volna, otthonukat elsodorta a víz. A pár a gyerekeikbe kapaszkodott, és azt mondták nekik, hogy kapaszkodjanak egymásba, miközben a víz elsodorta őket.

A szülők mindent beleadtak a küzdelembe, hogy életben maradjanak és biztonságban tartsák gyerekeiket. A családnak sikerült egy fához sodródnia, ahol segítségért kezdtek kiabálni. Sajnos kétségbeesett kiáltásaikat elnyomta a körülöttük tomboló víz moraja.

Amber és Riley minden erejükkel kapaszkodtak a gyerekeikbe, de a kicsik nem tudtak harcolni az árral szemben.

“Sikerült feljutniuk egy fára, és … néhány órán át tartották a gyerekeket, mielőtt jött a nagy árhullám, és egyszerre sodorta el őket. A víz dühe kivette a kezükből a gyerekeiket” – mondta Amber unokatestvére, Brittany Trejo.

Az összetört szülők körülbelül nyolc órán át maradtak a fán, mielőtt idegenek rájuk találtak és biztonságba helyezték őket. A tragikus megpróbáltatás után sokkos állapotban voltak, a híreket várták a gyerekeikről.

Bár Amber és Riley a víz erejét látva a legrosszabbra számítottak, mégis reménykedtek. Sajnos mind a négy gyerek elhunyt, így a szülőket lesújtotta a gyász.

“Tudom, hogy a végsőkig kitartottak egymás mellett” – mondta a gyerekek nagybátyja, Steven Smith.

A család világa egy szempillantás alatt a feje tetejére állt, és a szülők élete soha többé nem lesz ugyanolyan. A család nevében egy GoFundMe oldalt hoztak létre, hogy segítsenek fedezni a temetés és egyéb kiadások költségeit.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet