Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Pontosan 110 ezer 910 támogató aláírást gyűjtött össze április óta a Zöld Pardon vezetősége – jelentette be a szórakozóhely egyik tulajdonosa csütörtökön.

Az aláírásokat tartalmazó petíciót fél órával azelőtt adták át adták át a XI. kerületi (újbudai) önkormányzat képviselőjének, hogy elkezdődött a képviselő-testület ülése, amelyen döntést hoznak a szórakozóhely kéréséről, amelyben a bérleti szerződés meghosszabbítását kéri.

Kővári Zsuzsa, a Zöld Pardon egyik tulajdonosa a petíció átadása után azt mondta az MTI-nek, hogy az aláírók közül 9377-en újbudaiak. Hozzátette: az önkormányzat névtelen bejelentésekre hivatkozik, amikor nem akarja meghosszabbítani a Zöld Pardon bérleti szerződését, miközben őket mintegy 111 ezren nyilvánosan támogatják.

A Zöld Pardon augusztus 1-jén nyújtotta be az önkormányzathoz kérelmét, amely szerint további öt évre – 2016. október 31-ig – bérelnék a Petőfi híd budai hídfőjénél fekvő területet. Az újbudai képviselő-testület csütörtökön, előre láthatólag este dönt a szórakozóhely sorsáról zárt ülésen.

MTIHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!