KezdőlapHírekNem keresték és nem is kértek bocsánatot Tisza Gábor édesanyjától fia osztálytársai

Nem keresték és nem is kértek bocsánatot Tisza Gábor édesanyjától fia osztálytársai

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nem kértek bocsánatot és nem is keresték az osztálytársak Tisza Gábor édesanyját – erről a megtört édesanya beszélt az RTL Híradónak. A 16 éves fiút pár napja holtan találták, anyja szerint azért lett öngyilkos, mert bántották az iskolában.

Az egész országot megrázta a 16 éves Tisza Gábor szomorú története, édesanyja szerint fia azért lett öngyilkos, mert az iskolában piszkálták őt az osztálytársai. A 16 éves fiú holttestét nevelőapja találta meg Vaján kedd hajnalban, nem messze a vasúti sínektől.

“Senki nem keresett meg engem azzal, hogy ‘Én a fiával jártam egy osztályba, sajnálom’, vagy a szülő, hogy ‘Az én gyermekem osztálytársa volt’, és akkor sajnálják” – mondta a gyászoló édesanya az RTL Klubnak, majd hozzátette, telefonon rengetegen keresik, megrendült, hogy mennyien küzdenek hasonló gondokkal, mint a fia.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint több iskolapszichológusra van szükség, mert a tanárok túlterheltek, és nem mindig veszik észre, ha baj van. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy reagált: 2010 óta a duplájára emelték az iskolapszichológusok számát.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet