KezdőlapHírek„Nem nyugszom, amíg elő nem kerülnek a felelősök” - ezrek gyászolják a...

„Nem nyugszom, amíg elő nem kerülnek a felelősök” – ezrek gyászolják a sportolónőt, aki szelfizés közben zuhant a mélybe

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ezrek gyászolják Kozma Zsuzsannát, aki gyerekek tízezreivel szerettette meg a sportot. A csinos edzőnő egy véletlen balesetben vesztette életét, szelfizés közben zuhant a mélybe.

Kozma Zsuzsanna egy interneten szervezett túracsoporttal utazott Jordániába, a a csoport tagjaival kirándulgattak és sziklákat másztak. A baleset egy ilyen túra során történt meg. A tragédia szerint a baleset akkor történt, amikor a csoport visszafele indult, ám Zsuzsanna hátra maradt, hogy készítsen magáról egy fotót.

A Blikk információ szerint a nő szelfizés közben csúszhatott meg és zuhant a mélybe. A sportoló fia, Norbert nem hajlandó elfogadni, hogy édesanyja saját hibája miatt hunyt el, a felelősöket keresi.

„Úgy tudom, ez nem baráti kirándulás volt, a túra szervezője pénzt kért a résztvevőktől” – mondta a lapnak a fiatalember, aki úgy tudja, édesanyja a napfelkeltét szerette volna lefotózni, amikor megtörtént a tragédia.

„Nem tudom, hogy volt-e biztosításuk, hogy hogyan és miből hozzuk haza az édesanyánk holttestét. Abban azonban biztos vagyok, hogy ha vannak, akkor nem nyugszom, amíg elő nem kerülnek a felelősök” – tette hozzá Norbert.

A fiatal elmondta, édesanyja testvérét értesítette a rendőrség a tragédiáról, tőle tudták meg, mi történt. Azt egyelőre nem tudják, hogy hogyan szállítják haza Zsuzsanna holtestét, ennek próbálnak meg most utánajárni.

„Személyes holmijait majd a túra vezetője hozza haza hétvégén, a csoport akkor érkezik vissza. Szeretnék a szemébe nézni ennek az embernek, tőle hallani, hogy pontosan mi történt!” – mondta Norbert.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet