KezdőlapHírek„Nyári munkára mentek, de sajnos vissza nem jöttek” - megtörten nyilatkozott a...

„Nyári munkára mentek, de sajnos vissza nem jöttek” – megtörten nyilatkozott a víztározóban szerencsétlenül járt gyerekek apja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A kórháztól tudta meg a család, hogy 13 éves kisfiuk életét vesztette, 15 éves kislányuk pedig élet-halál közt lebeg. A testvérek a Borsod megyei Ormosbányán éltek családjukkal, nyári munkaként mentek Fejér megyébe gyümölcsöt szedni. Édesapjuk az RTL Híradónak beszélt a történtekről, elmondta, hogy a gyerekei nem tudtak úszni.

A megtört édesapa úgy tudja, hogy gyerekei ebédszünetben mentek el megmosakodni a víztározóhoz. A kislány belecsúszott a víztározóba, és már nem tudott kijönni onnan, ekkor ugrott utána a 13 éves fiú, de mivel ő sem tudott úszni, elmerült a vízben, és később életét vesztette.

A család szerény körülmények között él, öt gyereket nevelnek, a tragédia kilátástalanságba sodorta őket, arra sincs elég pénzük, hogy eltemessék gyereküket.

“A kislányom 15 éves, agyhalott és jelenleg lélegeztetőgépen van. Volt egy nyári munka az ismerősömnél, ahova elengedtük a gyerekeket, de nem egyedül mentek hanem ott volt velük a mamájuk is és több ismerősünk. Azt hittük jót teszünk velük, de tévedtünk” – mondta az apuka az RTL Híradónak.

Az édesapa a kórházból tudta meg, hogy meghalt a fia, kislánya pedig élet-halál között lebeg.

“Nekem úgy mondták, hogy a kislányom elment megmosakodni a víztározóba és belecsúszott, és az alján ponyva van, nem tudott kimászni. A testvére utána ugrott, nem tudott úszni és pánikba esett. Sajnos megtörtént a tragédia” – mondta a férfi.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet