KezdőlapHírekOrbán Viktor ezt üzente Hosszú Katinkának az olimpiai szereplése után

Orbán Viktor ezt üzente Hosszú Katinkának az olimpiai szereplése után

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Rendesen megosztotta az országot Hosszú Katinka szereplése a tokiói olimpián. Minden idők egyik legjobb magyar sportolója 400 méter vegyesen vasárnap ötödik, 200-on pedig szerdán hetedik lett címvédőként.

A háromszoros olimpiai bajnok, kilencszeres világ- és 15-szörös Európa-bajnok a tőle megszokott eredményeket alulmúlva teljesített a tokiói olimpián: 400 méter vegyesen vasárnap ötödik, 200-on pedig szerdán hetedik lett. Az országot igencsak megosztotta Hosszú Katinka teljesítménye, voltak, akik így is megdicsérték, mások illetlen szakkal illették egyik legjobb sportolónkat.

“Én csak annyit írnék, hogy köszönöm mindenkinek a támogatást és ez most hozzátartozik a pályafutásomhoz, amit ugyanolyan méltósággal veszem, mint az elért csillogóbb sikereimet. Köszönet mindenkinek! Köszönöm Magyarország és mindenki más aki ott van és volt mellettem!” – írta Facebook-oldalán a 32 éves úszó.

Bejegyzése alatt Orbán Viktor miniszterelnök is felszólalt, és megvédte az úszólegendát. Hozzászólása több mint 29 ezer lájkot és több mint 700 hozzászólást generált.

“Egyszer bajnok, mindig bajnok. Akinek a tiszteletére egy olimpián egyszer is fölvonták a nemzeti lobogót, mindig a mi hősünk marad” – írta Orbán Viktor.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet