KezdőlapHírekPillanatokkal a hamvasztása előtt tért vissza az életbe a nő, akit korábban...

Pillanatokkal a hamvasztása előtt tért vissza az életbe a nő, akit korábban halottnak hittek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bár ezidáig a feltámadásról csak a Szentírásban olvashattunk, illetve jónéhány mozifilmben is láthattunk róla kiszínezett példákat, a való életben aligha lehettünk szemtanúi olyan jelenetnek, melyben egy halott ember visszatérne az életbe. Indiában viszont megtörtént: egy halottnak nyilvánított nő pillanatokkal a hamvasztása előtt támadt fel és sokkolta a jelenlévőket!

Az indiai származású Bujji Aammáról van szó, akiről úgy vélték, nem élte túl a súlyos égési sérüléseket, melyeket egy háztűzben szenvedett el még február 1-jén.

A szerencsétlenséget követően, az 52 éves nőt az MKCG Medical College kórházba szállították, ahol a testének 50 százalékát borító égési sérülésekkel kezelték. Később hazaengedték, bár az egészségi állapota továbbra is rossz maradt.

Aamma még néhány nap elteltével sem adott semmilyen életjelet, a családja pedig a magas kórházi számlák miatt nem engedhette meg magának, hogy egy újabb egészségügyi intézménybe szállíttassa a beteget.

Férje, az 54 éves Sibaram Palo biztos volt benne, hogy a felesége meghalt, ezért intézkedett, hogy a szerinte élettelen testét egy hamvasztási helyre szállítsák. A Times Of India című lapnak nyilatkozva felidézte: „Azt hittük, hogy meghalt, és tájékoztattunk másokat a településen, hogy szervezzenek egy halottaskocsit, amely a holttestet a hamvasztási helyre szállítja”.

Egy helyi lakos, aki elkísérte Aammát a halottaskocsiban, azt állította, már majdnem minden előkészülettel végeztek a hamvasztáshoz, amikor a nő egyszerűen feltámadt a halálból.

„Éppen ekkor Bujji kinyitotta a szemét és válaszolt a hívásainkra, ami sokkolt minket. Megijedtünk, mivel még soha nem láttunk ilyen esetet, bár hallottunk néhány történetet. Aztán, amikor megbizonyosodtunk róla, hogy tényleg életben van, ismét értesítettük a kórházi tisztségviselőt, hogy küldje el ugyanazt a járművet, hogy hazavigye” – részletezte a helybéli.

A halottaskocsi sofőrje, Khetrabashi Sahu úgy nyilatkozott, február 12-én, reggel 9 óra körül vitte el a nőt az otthonából. Körülbelül fél óra múlva azonban ismét megkérték, hogy térjen vissza a hamvasztási helyszínre: „Ugyanazzal a járművel vittük őt haza”.

Hogyan történhetett ilyesmi a XXI. században? Csupán úgy, hogy a helyieknek nincs szükségük halotti bizonyítványra ahhoz, hogy feladják egy családtagjuk utolsó kenetét, de a kívülállók számára ez kötelező – magyarázta a krematórium egyik alkalmazottja.

Bármennyire is megdöbbentő, korántsem ez az első eset, hogy ilyesmi történik. Korábban ugyanis egy 76 éves ecuadori nőt is majdnem élve temettek el, de szerencsére még időben magához tért a koporsójában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet