Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Magyarországon nyílik Európa első ingyenes tesztáruháza: a Sample Central 500 négyzetméteres üzlete szombattól várja az érdeklődőket.

A társaság közleménye szerint a fogyasztók a véleményükkel “fizetnek”, ezzel a gyártókat, termékfejlesztőket segítik abban, hogy piacképes és a fogyasztói igényeket kielégítő termékeket tudjanak forgalmazni. Az 500 négyzetméteres üzlet Budapest belvárosában, a Gozsdu udvarban nyílik.

A valódi vásárlói környezetet megjelenítő tesztáruházban élelmiszerek, kozmetikai és háztartási cikkek, a legmodernebb technológiát felhasználó elektronika, valamint szolgáltatások is elérhetőek lesznek az online regisztrált felhasználók számára.

Regisztrációs díj fejében a fogyasztók a kéthetente megújuló kínálatból egyszerre 5 terméket vihetnek haza, és előre lefoglalt időpontban mehetnek be megnézni az aznapi kínálatot. A tesztelés után egy rövid, online kitölthető kérdőív segítségével kell véleményt nyilvánítaniuk, pénz helyett ezzel fizetnek a termékekért.

A termékeit a Sample Centralban teszteltető cég így részletes adatokhoz jut az adott márkával kapcsolatban. Nem csupán azt tudhatja meg, hogy tetszik-e a fogyasztóknak az adott termék, arról is információt szerez, hogy a terméket kedvelők milyen demográfiai jellemzőkkel rendelkeznek, így hatékonyabban célozhatja be leendő vevőkörét. A Sample Central nemzetközi felmérései szerint az áruházban tesztelők több mint 80 százaléka később meg is vásárolja azokat a termékeket, amelyekkel meg volt elégedve.

A Sample Central egy, az egész világot átfogó franchise hálózat, amelynek ötlete Ausztráliából származik. Az első üzlet 2007-ben nyílt Tokióban. Ötéves sikere után a Sample Central üzlete Európán belül először Magyarországon nyílik.

Forrás: MTIHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!