KezdőlapHírekSúlyos baleset az M7-es autópályán: nyolc ember meghalt, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben...

Súlyos baleset az M7-es autópályán: nyolc ember meghalt, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben sérültek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Súlyos buszbaleset történt vasárnap hajnalban az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál, amelyben nyolc ember meghalt, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben sérültek.

Súlyos tragédia történt vasárnap hajnalban az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál, amikor egy busz átszakította a szalagkorlátot és az autópálya felüljárója hídpillérének ütközött.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A baleset során nyolc ember meghalt, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben sérültek. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál elmondta, 17 Fejér megyei és a környező megyékből küldött egység vett részt a mentésben, a sérülteket a helyszíni ellátás után Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra és Budapestre vitték kórházba.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint hajnali 4 óra 55 perckor borult fel egy magyar autóbusz az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, Szabadbattyán térségében. A buszon több mint ötvenen utaztak.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A tűzoltóknak több ülést, és a mennyezetre szerelt monitort is el kellett távolítaniuk, hogy hozzáférjenek a sérültekhez. Tizennégy utast a tűzoltók mentettek ki, a többiek saját erejükből hagyták el a buszt.

A baleset miatt lezárták a sztráda főváros felé vezető oldalát. A forgalmat a szabadbattyáni lehajtónál leterelik a 7-es út felé, ahonnan a 63-as úti csomópontnál lehet visszatérni az M7-esre.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet