Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az elmúlt időben rengeteg álhír jelent meg Szabó Gyuri bácsiról, és az ő állítólagos tanácsairól, amiket a bükki füves ember soha nem is mondott.

Lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa besokallt az elmúlt idők botrányaitól, amiért Szabó Gyuri bácsit olyan dolgokért támadják, amikről egyrészt nem tud, másrészt soha nem is mondott.

A bükki füves ember lánya a Facebookon üzent a rajongóknak és próbált tiszta vizet önteni a pohárba.

“Az utóbbi hetekben sok hír jelent meg itt-ott az interneten Gyuri bácsiról. Olyan nyilatkozatokat olvasok, melyeket nem ő mondott, nem is tud róluk.

Valótlan a hír, hogy megkereste Kulka művész urat. Bár szívesen segít, ha tud, mindenkinek, aki hozzá fordul, Kulka Jánost nem ismeri személyesen, és nem írt hozzá levelet.

Itt, ezen a fórumon kérek elnézést Kulka Jánostól édesapám nevében is azok helyett, akik jogtalanul felhasználták a nevét – mindkettőjük nevét.

Valótlan az az állítás is, hogy Gyuri bácsinak elege van az őt ért támadásokból, mert nem is igen tud róluk. (Az internetet nem használja tájékozódásra.)

Az meg végképp valótlan állítás, amit a múltkor olvastam, hogy Gyuri bácsi nem is létezik, csak úgy kitalálták. Közeli rokonaként bizton állíthatom, hogy szerencsére nagyon is létezik, immár több mint 90 éve.

A mindennapok hírözönében sokszor nehéz megítélni, hogy egy-egy hír milyen valóságtartalommal bír. Sok weboldal azzal a céllal jött létre, hogy a szenzációt hirdető címekre kattintva az olvasó egy hamis hírhez és mellette rengeteg reklámhoz jusson el. Ezeknek az oldalaknak általában nincs elérhetősége, nincsenek újságíróik.” – írta Lopes-Szabó Zsuzsa Szabó Gyuri bácsi Facebook oldalán.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!