KezdőlapHírekÚj hírek érkeztek Christian Eriksen állapotáról, azután, hogy összeesett a pályán

Új hírek érkeztek Christian Eriksen állapotáról, azután, hogy összeesett a pályán

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az egész világot megdöbbentette a szombat este zajló dán-finn focimeccs, amikor Christian Eriksen összeesett a pályán. A focista életéért percekig küzdöttek az orvosok, szerelme rémülten nézte a pálya széléről a történteket.

A pályán esett össze Christian Eriksen, a dán labdarúgó-válogatott játékosa a finnek elleni koppenhágai Európa-bajnoki mérkőzés 43. percében. A 29 éves játékos életéért percekig küzdöttek az orvosok, több mint 10 perc után Eriksent hordágyon vitték le a pályáról.

Összeesett a pályán Christian Eriksen, újra kellett éleszteni a dán játékost

A labdarúgó állapota jelenleg stabil, és már kommunikációra is képes.

Christian Eriksen barátnője, Sabrina Kvist Jensen sírva figyelte az eseményeket a pálya széléről, támasza Simon Kjaer volt, akit most az egész világ egy hősként ünnepel, amiért időben észrevette, hogy baj van, gyakorlatilag sokak szerint neki köszönhető, hogy a focista túlélte.

A szörnyű esetet követően a világhálón rengeteg labdarúgó, valamint klub és szövetség, az UEFA elnöke, Aleksander Ceferin és Sanna Marin finn miniszterelnök is jókívánságát fejezte ki, egyben reményének adott hangot, hogy Eriksen felépül.

A 43. percben, 18.44-kor félbeszakított mérkőzést azok után folytatták 20.30-kor, hogy az UEFA egyeztetett mindkét csapattal, és a dán játékosok tudtak beszélni a kórházban kezelt Eriksennel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet