KezdőlapHírekÚjra a csúszdáké a főszerep az Aquaticum csúszdabajnokságán

Újra a csúszdáké a főszerep az Aquaticum csúszdabajnokságán

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben 2010. augusztus 18-án (szerdán 10.00 órától) egész nap a sárga és a narancssárga óriáscsúszdákon folyik majd a küzdelem az első országos csúszdabajnokság 2. fordulóján.

A bajnoki címért vetélkedők 6 kategóriában (felnőtt, gyerek és családi) vehetnek részt a versenyen. Minden versenyző pólót és emléklapot kap, a helyezetteket pedig értékes díjak várják.

Aki szeretne részt venni a versenyen, annak regisztrációra az interneten – http://www.aquaticum.hu/csuszdabajnoksag – vagy személyesen, a verseny helyszínén, a rajt előtt van lehetősége.

Érdemes lesz ezen a napon az egész családnak kilátogatni az élményfürdőbe, hiszen a versenyek szünetében zenés programok és fürdőruha-bemutató szórakoztatják a mezőnyt és a fürdővendégeket. A gyermekek az Aquaticum kabalaállatával, Bubuval is találkozhatnak ezen a napon. A csúszdabajnokság első fordulójának eredményei, videók és fotók megtalálhatóak a www.aquaticum.hu/csuszdabajnoksag oldalon.

Program

10.00 – 11.30 nyitás, regisztráció
10.30 – 11.45 bemelegítés
12.00 – 14.00 1. kör, csúszás a citromsárga csúszdán
14.00 – 15.00 szünet, eredmények összesítése
15.00 – 17.00 2. kör, csúszás a narancssárga csúszdán
17.00 – 18.00 eredmények összesítése
18.00 – eredményhirdetés, díjak kiosztása

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet