KezdőlapHi-Tech10 séf tudása egy univerzális kemencében

10 séf tudása egy univerzális kemencében

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy háziasszony akár 10 séffel is felveheti a versenyt a Hotpoint-Ariston Newstyle beépíthető sütőjével. 6 univerzális sütési program szolgálja a sokoldalú, általános sütési feladatokat, míg 4 további funkció felel azért, hogy a kenyér, a sültek, a pizza és a sütemény igazán finomra sikeredjen.

Hotpoint-Ariston Newstyle beépíthető sütők nemcsak elegáns külsejükkel és letisztult formájukkal hívják fel magukra a figyelmet. Az újszerű design sokoldalú sütési képességeket rejt. Egy jól megválasztott sütési programmal a háziasszonynak már nem okozhat gondot a grillezés, a sültek elkészítése. A pizza még egyenletesebben sül meg, és nem kell sokéves tapasztalat a kényes tészták kelesztéséhez sem. Aki különleges süteményekkel akarja meglepni vendégeit, az a Hotpoint-Ariston Newstyle sütési funkcióival felszerelkezve képzett séfnek érezheti magát. A 10 féle sütési programmal a finom ételek mellett idő és energia takarítható meg.

Automata programok

„Kenyér” program: a ropogós és arany külső, a lágy és a jól átsült kenyérbelső, az illatos és friss kenyér már nemcsak a pékek kiváltsága. A program automatikusan meghatározza a különböző fázisokhoz tartozó sütési időket és hőmérsékleteket.

„Hús” program: marhasült, hamburger, kacsa, bárány, a program lehetővé teszi bármilyen hús sütését. Három különböző fázis különíthető el: ropogós aranyozás, belső sütés, lágyító sütés. Ebben az utolsó fázisban a kombinált hő és a szellőztetés akadályozza meg, hogy a hús túl száraz legyen.

„Pizza” program: a szélén ropogós, belül omlósan lágy pizza készíthető el akár 30 perc alatt, hasonlóan mint egy fa tüzelésű kemencében.

„Sütemény” program: e sütési programmal, aranyozott kéreggel, puha és tökéletesen átsütött belsővel sütemények készíthetők.

Univerzális programok

Multifunkciós sütés: különböző szinteken több étel is süthető egyszerre anélkül, hogy az életek illatai összekeverednének.

Grillező: ideális, amikor magas felületi hőmérsékletet akar elérni a szakács, mint amilyen egy steak vagy egy hamburger esetében.

Gratin: párolt zöldség, vegyes kebab, kolbász, sertés tarja, tojássárgával kevert tejföllel, vagy besamelmártással leöntve és sütőben megsütve. Ezt a funkciót választva a sütő ventillátora segít abban, hogy az étel egy hirtelen hőtől nehogy megégjen.

Univerzális sütés alacsony hőmérsékleten (három különböző hőmérsékleten): 40 °C-on kiolvasztás, kelesztés; 65 °C-on gyorsforralás, dehidratáció, melegen tartás; 90 °C-on alacsony hőmérsékleten lassú sütés, mely megőrzi az élelmiszerek tápértékét, és óvatosan bánik a kényes élelmiszerekkel.

Ajánlott fogyasztói ár: Hotpoint-Ariston FH 1039 P IX/HA 149.900 Ft

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet