Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tovább erősítendő a nagyképernyős LCD tévék piacán szerzett vezető szerepét, a Sharp bemutatta a jelenlegi legnagyobb LED-es LCD tévéjét, a 80 col (203,2 cm) képátlójú AQUOS LC-80LE632U televíziót.

Az új készülék full HD (1920×1080 pixel) felbontású Smart TV (okostévé), melyet beépített wifivel is elláttak. Használatával hozzáférhetünk a Netflix®, a CinemaNow® és a VUDU™ videótár szolgáltatásokhoz ugyanúgy, mint a Sharp exkluzív AQUOS Advantage Live℠online támogatási szolgáltatásához.

„80 colos AQUOS tévénk az eddigi 55 hüvelyk képátlójú készülékek képernyőfelületének több mint duplájával lenyűgöző élményt nyújt a nézőnek” – nyilatkozta John Herrington, a Sharp Electronics amerikai vállalatának elnöke. „Ez a készülék tényleg semmi máshoz nem hasonlítható a piacon. A fogyasztók a különlegesebb, magával ragadóbb televíziós élmény érdekében nagyobb lapostévéket szeretnének, és a Sharp pontosan ezt kínálja most” – tette hozzá.

A 80 inches AQOUS LED LCD tévét lenyűgöző képminőség és letisztult dizájn jellemzi. A teljes LED háttérvilágítás révén a színek és a fényerő a képernyő egyik sarkától a másikig, illetve egyik szélétől a másikig, kiegyenlítettek, s ezzel az elképesztő 6.000.000:1 dinamikus kontrasztarány is lehetséges. Emellett az LC-80LE632U 120Hz Fine Motion Enhanced technológiája a foltokat és a mozgások elmosódását még a gyors mozgásokat ábrázoló filmek esetén is – szinte teljesen – megszünteti. Megdöbbentően keskeny, kevesebb mint 10 centiméteres vastagságával az új 80 colos AQUOS televízió stílusosan veszi át a csaknem 60 centiméter vastagságú, hasonló képernyőméretű, hátsó vetítésű készülékek helyét.

Az AQUOS Advantage LIVE℠ szolgáltatás révén a Sharp AQUOS Advantage Advisor tanácsadók az interneten át, távolról a készülékhez kapcsolódva nyújtanak segítséget a beállításban, hibaelhárításban, és a képminőség optimalizálásában is.

A Sharp a LC-80LE632U modellel kívánja elérni azt a célját, hogy a nagyképernyős tévék szinte bármely szükségletnek, illetve pénztárcának megfelelhessenek. A készülék a Sharp 2011. évi nagyképernyős kínálatának központi darabja, amelyet öt 70 colos és tíz 60 colos Sharp AQUOS modell megjelenése után mutattak be.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!