KezdőlapHi-TechA "Baby Shark" lett az első videó a YouTube történetében, amely elérte...

A „Baby Shark” lett az első videó a YouTube történetében, amely elérte a 10 milliárd megtekintést

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy évvel és néhány hónappal azután, hogy a „Baby Shark” lett a YouTube legnagyobb videója, meghaladva a 7 milliárd megtekintést, a gyerekdalnak most újabb rekordot sikerült megdöntenie: a platform történetében az első olyan videó lett, amely nem kevesebb, mint 10 milliárd megtekintést ért el.

A „Baby Shark” című népszerű gyerekdalhoz készült videó lett a világ első olyan videótartalma, amely meghaladta a 10 milliárdos nézettséget a YouTube-on, és ez a rekord kevesebb mint két hónappal azután született meg, hogy sikerült letaszítania Luis Fonsi és Daddy Yankee „Despacito” című dalát a digitális platform legnézettebb videójaként.

Az amerikai-koreai Hope Segoine énekesnő „Baby Shark” című könnyed humorú dala 2016. június 17-én jelent meg a YouTube-on. Azóta a világ egyik legnépszerűbb dalává vált, sőt, 2019-ben még az amerikai Billboard Top100 zenei listájára is felkerült.

„Örömmel jelentjük be, hogy szeretett „Baby Shark”-unk új rekordot állított fel” – mondta Min Seok Kim, a Pinkfong vezérigazgatója csütörtöki nyilatkozatában.

„Jelentős utazás volt látni, hogy a ‘Baby Shark’ hogyan kötötte össze az embereket szerte a világon” – tette hozzá.

2020. november 2-án az ázsiai videó megelőzte a Puerto Ricó-i sztárok, Luis Fonsi és Dadde Yankee „Despacito” című dalát, amely 2017. január 12-én jelent meg a YouTube-on, és ezt követően 7,038 milliárd megtekintéssel a YouTube fennállása óta a legnézettebb videó lett.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet